incontinentie. Zorg

Lidi's Care begrijpt dat uw gezinssituatie speciale zorg vraagt ​​en daarom bieden wij gespecialiseerde thuiszorg.

Bij Lidi's kunt u erop vertrouwen dat uw naasten niet alleen een prettig verblijf hebben, maar ook adequate, gespecialiseerde zorg en aandacht krijgen. Dat is iets wat je niet overal kunt vinden. Thuis is de beste plek om te zijn en het dichtst bij familie. Bij Lidi's kunt u een flexibeler schema hebben dat uw financiën niet verstoort. Ouderen kunnen 24/7 bij ons wonen en op elk moment kunt u bezoek krijgen van uw dierbaren of zelfs bezoek van iemand als het u uitkomt.

Lidi'sCare-mobiliteitsservice is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ouderen of mensen met een chronische ziekte die mogelijk constante, 24 uur per dag zorg nodig hebben. Bij Lidi's kunt u onze vestiging 24/7 of buiten de reguliere werkuren en tijdens eventuele calamiteiten bereiken. We bieden ook 24-uurs beoordeling en zorg tijdens de normale kantooruren van ons bureau. Onze storingsdienst is de hele dag actief. Uw oproepen worden snel beantwoord, normaal gesproken binnen enkele seconden. Ons bureau is met trots gecertificeerd door The Joint Commission en is ook geaccrediteerd bij de American Association of Retired Persons en het National Institute for Aging.

Als onderdeel van onze service bieden wij huishouding aan. Geen vermenging van formulieren of archiveringstaken. Het keukenpersoneel is zeer bekwaam en ervaren in het bereiden van maaltijden, het snel bereiden van warme en koude kant-en-klaarmaaltijden volgens uw keukenkeuzes. Warme maaltijden of kant-en-klare maaltijden staan ​​7 dagen per week klaar. We bieden een uitgebreide lijst van apothekersmedicijnen die direct beschikbaar zijn. Alle apotheekmedicijnen worden verstrekt met behulp van een geautomatiseerd systeem.

Bij Lidi's Care waarderen we de patiënt en geloven we in communicatie met zowel de patiënt als zijn familie. We zijn makkelijk benaderbaar. We gebruiken een zijdelingse aanpak, zodat u altijd maar één persoon op afroep heeft. We communiceren goed, we herhalen geen belangrijke informatie en we communiceren met differentiatie tussen ons. De patiënt is het centrale aanspreekpunt. De mantelzorger is het perifere punt. Wanneer de zorgverlener iets aan de patiënt uitlegt, is de patiënt verantwoordelijk voor het begrijpen ervan. We controleren periodiek om ervoor te zorgen dat de patiënt zich aanpast aan de nieuwe omgeving en misschien nieuwe medicijnen, artsen of geïnteresseerde vrienden bekijkt. Dit type communicatie creëert direct vertrouwen tussen de partijen.

Lidi's Care kan alle vormen van thuiszorg leveren. Deze bestaan ​​uit gezelschaps-, toezichts-, ecycle- en bewegingsactiviteiten. metgezelactiviteiten zijn net zo belangrijk als de activiteiten van de patiënt. We hebben uw vastberadenheid en vindingrijkheid nodig om u te helpen uw kwaliteit van leven te behouden ondanks ziekte. Bij Lidi's Care begrijpen we het belang van het behouden van onafhankelijkheid voor mensen met incontinentie. Vaak staan ​​deze patiënten voor veel uitdagingen en raken ze snel vermoeid. We passen onmiddellijk onze vaardigheden en geduld toe om de last te verlichten. We oefenen geduld, snelheid, kracht, coördinatie, technologie, kunst en gewone alledaagse taken zoals het toilet gebruiken, naar muziek luisteren en de telefoon gebruiken. Verwelkom de waardigheid met waardigheid.

De zorg van Lidi is gericht op het leveren van hoogwaardige zorg aan ouderen of mensen met chronische medische aandoeningen. Bij Lidi's Care ontdekt u een zorgzame gemeenschap, er zijn veel artsen en medewerkers die echt om u en uw dierbaren geven. Ze zijn op de hoogte van uw familiegeschiedenis en kunnen uw directe zorgen lezen. We bieden een volledig panel van professionals met veel kennis. Ons doel is om u te voorzien van adequate interim- en basisaccommodaties terwijl u aan onze zorg toevertrouwt. Uw intake-assistent en gediplomeerd verpleegkundige zijn professioneel en toegewijd om u te helpen uw waardigheid te behouden.

Als u in uw leven met een medisch noodgeval wordt geconfronteerd, bel dan (gevormd in de VS) of bel weerstanden naar (Washington DC). Haal adem, rust en heb vertrouwen in onze teamleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.