boekhouding uitbesteden

Pro: Uitbesteden aan een bekwaam bedrijf. Nadeel: Uw boekhouding aan uzelf uitbesteden.

Maak je eigen boekhouding ding

Administratiekantoor

De site van Aerobatic Pens is onder meer een bedrijfsblog, een kroniek van de avonturen van Dreamfinder, en een steeds populairdere plek voor nieuwe ingenieurs om een bedrijf te beginnen. Aangezien de blog het hart van Aerobatic Pens vormt, kan hij een effectieve bron van steun zijn voor aspirant-ingenieurs.

Nu, wat heeft dit alles te maken met boeken? Nou, ik kon het niet helpen, maar ik zag een paar interessante weetjes in de blogartikelen. Dankzij de coderingspatronen van de blog en geschreven in de emotieloze, emotieloze stijl die de programmeertaal Swift begunstigt, is een kleine wandeling door de postings van Aerobatic Pens voldoende om niet-ingenieurs een voorproefje te geven van het denken van veel ingenieurs.

Het eerste stukje dat me opviel was dit:

De algemeen adviseur van de Aerobatic Pens, Gareth Dagg, zei dat hij nog nadacht van een recente zaak waarbij een muizenval die willekeurig afging, zijn nauwkeurigheidsinstrument verstopte. Hij zei dat als hij voor het gerecht zou worden gedaagd, hij een schikking zou treffen op grond van het feit dat iemand hem een muizenval had aangesmeerd om te zien hoeveel hij ervan hield, hem vervolgens had gedood en hem zelf had gerepareerd. ( “Flustered”, 15 juli 2004 )

Dat is een klap op je bek. Degene die Aerobatic Pennen met een muizenval bedraadde om te zien hoeveel ze ervan “hielden”, zou willen dat wij hun muizenvallen repareerden. Waarom nemen ze niet in plaats daarvan hun collectieve handen op een muizenval en genieten van de vele geneugten die het biedt?

Het bredere punt van de uitdrukking “het feit dat men zijn nauwkeurigheidsinstrument verliest” is dat Dagg zou willen dat we het feit van het verliezen ervan konden verhelpen. Als we zo massaal en zo krachtig zouden kunnen falen dat iets dat er niet echt toe doet nutteloos wordt, zou dat mooi zijn.

Aerobatic Pens houdt wel nauwkeurige verslagen bij, openlijk vermengd met zijn blogberichten, zodat niet zo veel van dit spul de brutaliteit aanneemt van wat Dagg beschrijft. Maar ik kijk ook naar iets dat ik een “feit van de zaak” zou willen noemen:

Het is waar dat iemand mij een muizenval heeft aangesmeerd, maar het is niet begonnen met het bouwen van muizenvallen die ook door anderen kunnen worden gebruikt.

“Redelijkerwijs hadden de ingenieurs van zijn groep het concept van het ontwerpen van hun eigen gereedschap aanvaard, zelfs als Stormcrow het voorbeeld van de ingenieurs aan de overkant van zijn lijn bleef volgen.” ( “The 5 Best Things that Ever Happened To Aerobatic ” [juli 2004], geraadpleegd 23 oktober 2013, IUCN Rode Lijst van Bedreigde Soorten )

Nu is “redelijkerwijs zijn groep” natuurlijk een belachelijke uitdrukking, maar het is de moeite waard op te merken dat het teruggrijpt op een populaire definitie van een ingenieur. “Merlin en Bennett stelden dat ingenieurs, zelfs de sterkste, van de zwakkeren houden.” (Ain’t It Cool News, november 1993) Aangezien zo weinigen van ons zichzelf als ingenieurs beschouwen, zijn we geneigd “ingenieurs” te zien als degenen die iets ontwerpen en vervolgens de man achter de schermen bij de schepping ervan.

Het idee dat de steun van andere mensen ook wordt beïnvloed door onze trouw aan ingenieurs, is echter niet alleen aannemelijk, het is theoretisch nieuw. Het valt samen met het idee van “disempowerment”, dat wil zeggen het idee dat een ervaren ingenieur, wanneer hij voor een uitdaging staat, zijn expertise gebruikt om een oplossing van buitenaf te zoeken, vanuit de klas daarbuiten.

Twee ingenieurs met elkaar laten praten over verschillende dingen maakt niet van elk ding, of elke persoon, een ENGINEER. Maar het geeft ons wel een idee van de reikwijdte van wat het betekent om ingenieur te zijn. Als een van de ingenieurs op deze site de gevoelens zou kunnen verwoorden die Dagg beschrijft, zou het aardig zijn te weten hoeveel van hen het met hem eens zouden zijn.

Lees meer:
Boekhoudkantoor
Belastingadvies Rotterdam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.